Ευγενία Σαμαρά: O Σασμός, ο ρόλος της Στέλλας, η ψυχοθεραπεία και η φάση αλλαγών που διανύει

Στην Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη η Ευγενία Σαμαρά το μεσημέρι της Τρίτης και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά Σασμός, μίλησε για τη ζωή της καθώς και τις αλλαγές που κατάφερε με την ψυχοθεραπεία.

Advertisement

«Για να φύγω από την εικόνα της τέλειας, χρειάστηκε να με σπρώξουν. Μερικές φορές είναι και πιο γοητευτικό να μην είναι όλα τέλεια. Ο καθένας με τα δικά του. Ήμουν πολύ κοινωνική και είμαι ακόμη. Βγαίνω έξω, μιλάω με τους φίλους μου, είναι στη ζωή μου», δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά.

«Η προσωπική ζωή μαζί με την επαγγελματική θέλει ένα χτίσιμο, αν κάτι αφήσεις θα σε αφήσει. Οπότε θέλει ένα μέτρο, χωρίς να πρέπει να γίνουν όλα μαζί.

Advertisement

Έχω πολύ δυναμισμό και έχει ”γράψει” μέσα μου, γιατί μεγάλωσα με μία πολύ δυναμική γυναίκα, την μητέρα μου. Όλα στην ζωή μου είναι σωστά βαλμένα σε κουτάκια. Τώρα είμαι σε φάση να το αλλάξω αυτό», παραδέχεται.

«Θεωρώ πολύ γοητευτικό ότι στον χώρο μας, γνωρίζω συνεχώς καινούργιους ανθρώπους και συνεργάζομαι μαζί τους. Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή. Όταν ήμουν στην γεωπονική, μέσα στο πρώτο έτος είπα φιλάκια», τόνισε η Ευγενία Σαμαρά.

Advertisement

Για τον Σασμό σημειώνει: «Μου πρότειναν τον ρόλο της Στέλλας και μου άρεσε κατευθείαν, είχε μια ανθρωπιά που ήθελα πολύ να το δω. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό τον ρόλο. Ανέπτυξα προσωπικές σχέσεις, βρήκα ανθρώπους που θα μείνουν στην ζωή μου και μετά. Ο Σασμός είναι ένα φαινόμενο. Οι δουλειές που πετυχαίνουν κάτι αντίστοιχο είναι μετρημένες. Έχουμε πάρει τεράστια αγάπη», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement