Φωτεινή Πετρογιάννη: Ο διαδικτυακός πόλεμος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα δάκρυα στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1

Ένας διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε χτες μέσω twitter ανάμεσα στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μέσα από το Πρωινό, η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα και όπως είπε είναι στεναχωρημένη.

Advertisement

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχουμε συνεργαστεί δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν ή χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία την οποία και απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανένα για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Advertisement

«Επειδή γράφτηκε ότι «καθάριζε» για μένα ανθρώπους (σ.σ. η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και είναι προσβολή γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Πάντα μου έλεγε «θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας»…», εξομολογήθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement