Ιάσονας Μανδηλάς: Περιγράφει καρέ καρέ την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε στο μετρό

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Ιάσονας Μανδηλάς μετά την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε σε σταθμό του μετρό για τα βαμμένα νύχια του. Όπως είπε ο ίδιος, η επίθεση έγινε από τρία αγόρια ηλικίας 14 ετών.

«Είμαι καλά, απλώς ήταν λίγο σοκαριστικό. Όλα έγιναν, επειδή είχα μαύρα τα νύχια μου βαμμένα. Ήταν 9 το βράδυ. Μόλις είχα τελειώσει την πρόβα μου για το pride γιατί θα εμφανιστώ στο pride. Ήμουν στο μετρό του Περιστερίου και είπα να πάρω πρώτα κάτι να φάω. Κάθομαι και παίζω με το κινητό μου και με πλησιάζουν τρία 14χρονα, 1.69 το πολύ, 50 κιλά με το τσιγάρο.

Advertisement

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από το Mega:

Με ρωτάει ο ένας γιατί έχω βαμμένα νύχια και του απαντάω, “Γιατί έτσι μου αρέσει. Πειράζει κανέναν”; Μου λέει, “κοίτα τα δικά μου, τα δικά μου είναι αντρίκια” και του απαντάω, “τα δικά μου είναι αδερφίστικα, τι να κάνουμε, έτσι μου αρέσουν”.

Advertisement

Κατάλαβα ότι πήγαινε να μου παίξει τσαμπουκά. Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι ένα παιδί 13-14 χρονών, εμένα που είμαι 30 θα πήγαινε να μου κάνει bullying στις 9 το βράδυ σε μια πλατεία. Άρχισαν να φορτώνω αλλά λέω “ήρεμα”. Δεν πίστευα ότι θα τράβαγε παραπέρα. Ειπώθηκαν πολλά που δε μπορούν να ειπωθούν τώρα για το πως και τι κάνω στο κρεβάτι μου.

Ο ένας ήταν έξαλλος, δε μπορούσε να διανοηθεί ότι του είπα πως είμαι ομοφυλόφιλος. Σοκαρίστηκε. Οι άλλοι συμμετείχαν λίγο. Εγώ τον απώθησα λίγο γιατί ήταν και ο καπνός στο πρόσωπό μου», περιέγραψε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ