Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο χωρισμός της, τα παιδιά, τα όνειρα και η διαχείριση του αποχωρισμού

Στην Φαίη Σκορδά άνοιξε την καρδιά της, την Τρίτη 8/11 η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Advertisement

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ολόκληρη η συνέντευξη της εδώ:

Advertisement

«Όχι, δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά. Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος, δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement