Κωνσταντίνος Αργυρός: «Σκέφτoμαι να πάω στη Eurovision»

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο «Τετ α τετ» παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο τραγουδιστής που μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές με τις ερμηνείες του τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Eurovision και όπως παραδέχτηκε σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μας εκπροσωπήσει.

Advertisement

Μετά από σχετική ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος ο λαϊκός τραγουδιστής απάντησε πως είναι κάτι το οποίο έχει σκεφτεί και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο που δεν έχει συμβεί ακόμη.

Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Το σκέφτομαι αρκετά τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι αλλά δεν έχω νιώσει έτοιμος. Δεν έχω νέα ακόμα έτοιμος με το τραγούδι. Θα ήθελα να είναι ένα ελληνικό τραγούδι το οποίο να το διαμορφώσουμε και να ‘ναι σε πιο ευρωπαϊκά global [παγκόσμια] δεδομένα».

Advertisement

Δείτε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για τις προσπάθειες των γονιών του να κάνουν οικογένεια.

Advertisement

Σχετικά με αυτό, είπε: «Οι γονείς μου ήταν δυο άνθρωποι που πάλευαν στη ζωή τους να καταφέρουν πράγματα…Ήταν άνθρωποι που κυνηγούσαν τα όνειρά τους. Γνωρίστηκαν στην Ιταλία, στη Ρώμη, όταν πήγαν να σπουδάσουν. Από τότε είναι μαζί. Όταν τελειώσανε από την Ιταλία και γυρίσανε στην Αθήνα, παλεύανε να κάνουν οικογένεια πάρα πολλά χρόνια. Είχαν κάποιες στενάχωρες αποτυχημένες προσπάθειες στο να κάνουν οικογένεια. Παλεύανε ξανά και ξανά. Φτάσανε στο σημείο να μη μπορεί πλέον να γίνει με φυσιολογικό τρόπο, αλλά είχανε τόσο μεγάλη θέληση να κάνουν οικογένεια παρά τα όποια προβλήματα είχαν τότε, και στα οικονομικά τους και τη ζωή τους».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement