Ναταλία Γερμανού: Εκτός εκπομπής ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης – Η χαμηλή τηλεθέαση και το ξύλο

Με απώλειες ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Από το «Καλύτερα δε γίνεται» απουσίαζε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απουσία του αλλά και στην χαμηλή τηλεθέαση που σημείωσε η εκπομπή της χτες λόγω της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Advertisement

«Καλωσορίσατε στον προορισμό σας, στο καταφύγιό σας. Είναι μία υπέροχη μέρα. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, που είναι αρρωστούλης στο σπίτι με το στομαχάκι του να πονά. Περαστικά και σε αγαπάμε, γρήγορα κοντά μας», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Μας χτύπησε αλύπητα κι εμάς η στέψη. Είπε κάτι πολύ σωστό τις προάλλες ο Νίκος Μουτσινάς. Λέει: ανεβάζετε τα νούμερά σας στα social μόνο όταν είστε πρώτοι. Εμείς λοιπόν διαφοροποιούμαστε και τα ανεβάζουμε και όταν… πατώνουμε», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Advertisement

«Χθες φάγαμε το ξύλο της αρκούδας από τα άλλα κανάλια, που είχαν ζωντανή σύνδεση και πολύ προσεγμένα από τη στέψη του Καρόλου. Οφείλουμε να το δεχθούμε και να το παραδεχθούμε», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Σημειώνεται πως το μεσημέρι του Σαββάτου 6/5 το «Καλύτερα δε γίνεται» έκλεισε με μέσο όρο 11,9% στο σύνολο και 11,7% στο δυναμικό κοινό.

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement