O Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλάει για τον Λιγνάδη – Ο λόγος που επέλεξε την απόλυτη ησυχία

Στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε συνέντευξη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο #MeToo και την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Advertisement

«Δεν θεωρώ ότι είναι πράγματα που συμβαίνουν μόνο στον χώρο τον δικό μας. Σε αυτό διαφωνώ πάρα πολύ και κυρίως για τα νέα παιδιά και για τους γονείς να νομίζουν ότι το παιδί τους θα πάει σε αυτόν τον χώρο και αυτός ο χώρος είναι τόσο τοξικός. Καρκινώματα και τοξικά πράγματα υπάρχουν σε όλους τους χώρους» υποστήριξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν γίναμε ποτέ φίλοι ή κολλητοί, αλλά η συμπεριφορά του απέναντί μου ήταν κανονική. Ήταν μια ανάμνηση», είπε.

Advertisement

«Απέφυγα με άποψη να τοποθετηθώ δημόσια για όλα αυτά γιατί δεν θα ήθελα να είχα μια άποψη για πράγματα που δεν έχω δει. Δεν αμφισβήτησε κανείς το ταλέντο του, την φαντασία του και την παιδεία του, αλλά όλα αυτά ήταν κάτι τελείως διαφορετικό, δικό του και τα έχασα, έπεσα από τα σύννεφα, φυσικά και σοκαρίστηκα και θορυβήθηκα για όλα όσα γίνονταν εκείνη την εποχή. Για αυτό είχα επιλέξει τότε την απόλυτη ησυχία. Όχι γιατί δεν είχα άποψη -είχα με τους δικούς μου ανθρώπους- γιατί δεν έπρεπε να έχω δημόσια άποψη» είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Δεν μου άρεσε που για 1-2 χρόνια τον κάθε ηθοποιό σε μια παράσταση και δουλειά τον ρωτούσαν για έναν άλλον συνάδελφο και ήταν σαν παίκτες ριάλιτι, όπου όλοι ηθοποιοί έπρεπε να πούνε για άλλους ηθοποιούς. Ήταν πολύ σκληρό, απάνθρωπο και πολύ μακριά από κάθε μορφής τέχνης. Τώρα ότι μπορεί να γίνονται προσπάθειες προκειμένου να καθαρίσουν τα πράγματα, είμαι απόλυτα υπέρ αυτού αρκεί να γίνονται με μέτρο κι από αυτούς που είναι ειδικοί και ξέρουν. Όχι από τον καθένα» σημείωσε επίσης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement