Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητικές σχέσεις και προσπαθούσα να τις σώσω»

Σε μια προσωπική της εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha το πρωί της Παρασκευής. Αφορμή για αυτό ήταν η σκηνική σύμπραξη της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, μετά τον χωρισμό τους.

Advertisement

Η παρουσιάστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι και Ταύρος και με έχει επηρεάσει αυτή η έκλειψη από χθες και φοβάμαι μην αρχίσω να λέω πράγματα που δεν πρέπει. Φοβάμαι, με φοβάμαι. Ούτως ή άλλως να πω κάτι αστρολογικό, πέρα από την πλάκα. Θέλω να πω ότι χθες ήταν μια πολύ σημαντική Κλείνουν κύκλοι οριστικά και δεν ξανανοίγουν, παλιοί κύκλοι και είναι μια πολύ ωραία αφορμή για εσάς να κάνετε καινούργια πράγματα.

Να ανοίξετε νέους κύκλους, γενικότερα! Τέρμα στα παλιά τα τοξικά, να τα κλείνετε και να πάτε για καινούργια. Μην εμπιστεύεστε τα παλιά τα τοξικά» πρόσθεσε ακόμα η Κατερίνα Καινούργιου. «Και το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω. Καταργείς λοιπόν τον κύκλο και πας σε άλλα γιατί έρχεται κάτι καλύτερο».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement