Στην αντεπίθεση περνάει η Σπυροπούλου – Η ανακοίνωση του δικηγόρου της για αυτούς που επιθυμούν να συνεχίσουν να την συκοφαντούν

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δίνει την δική της απάντηση σε όσου επιθυμούν να συνεχίσουν να μιλάνε για εκείνη στον τηλεοπτικό αέρα. Όλα ξεκίνησαν όταν συνάδελφοι και πρώην συνεργάτες της ξεκίνησαν να σχολιάζουν όσα είπε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Advertisement

Μέσω του δικηγόρου της, Ανδρέα Μήτσαινα, η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει θέση και να βάλει τα δικά της όρια. Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Happy Day», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρει διά του δικηγόρου της πως κινηθεί νομικά εναντίον όσων συνεχίσουν.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:

Advertisement

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης. Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Ανδρέας X. Μήτσαινας».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement