Τηλεθέαση: O «Maestro» έκανε πρεμιέρα και ισοπέδωσε τον ανταγωνισμό

Η αριστουργηματική σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στο MEGA, ανταποκρινόμενη σε κάθε προσδοκία του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο την υποδέχθηκε θριαμβευτικά.

Advertisement

Το «Maestro» ήταν ο απόλυτος νικητής της τηλεθέασης και το κορυφαίο απ’ όλα τα προγράμματα της χθεσινής ημέρας. Με ποσοστό 34,2% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 31,4% στο σύνολο του κοινού επιβεβαίωσε τη μεγάλη προσμονή των τηλεθεατών. Στις γυναίκες 25-44, η σειρά σημείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 42%. Το «Maestro» παρακολούθησαν περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές, με την κάλυψη να ξεπερνά τα 2,3 εκατομμύρια.

Η ιστορία του «Maestro» συγκλόνισε με τους χαρακτήρες και τα κοινωνικά θέματα που έθιξε. Οι ερμηνείες των ηθοποιών καθήλωσαν. Οι εικόνες και η μουσική μάγεψαν. Το κοινό ενθουσιάστηκε και κατέκλυσε τα social media με χιλιάδες διθυραμβικά σχόλια. Στα social media του MEGA το «Maestro» είχε συνολική απήχηση σχεδόν 6,5 εκατ. μοναδικούς χρήστες.

Advertisement

Χθες το βράδυ, το #Maestro ήταν στα πρώτα trends του ελληνικού Twitter. Η σειρά ανέβηκε στην κορυφή των trends ξεπερνώντας τα 15.000 Tweets.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ανέβηκε στο megatv.com και θα είναι διαθέσιμο για 13 ημέρες ακόμα. Σε λιγότερες από 10 ώρες, το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 100.000 χρήστες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement