Τραγωδία στα Τέμπη: «Σφαγή» στον αέρα της Super Κατερίνα – «Έλεος, μη με παρερμηνεύετε!»

Για την τραγωδία των Τεμπών μίλησε ο Νίκος Κιουτσούκης στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha και την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ και εργαζόμενος της Hellenic Train μίλησε για όλα.

Advertisement

«Το σύστημα έκδοσης των εισιτηρίων της Hellenic Train δεν γίνεται ονομαστικά. Επομένως, η εταιρεία μπορεί να ξέρει το σύνολο των επιβατών που ανέβηκαν από τον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα αλλά όχι το πόσοι ανέβηκαν και κατέβηκαν στους επόμενους σταθμούς», ανέφερε ο κύριος Κιουτσούκης.

«Αυτή η μεγάλη κρατική ιταλική σιδηροδρομική εταιρεία δε λειτουργεί εδώ όπως λειτουργεί στην Ιταλία. Πρώτα απ’ όλα σε ό,τι αφορά τις αμαξοστοιχίες δεν έχουμε σύγχρονο τροχαίο υλικό. Εδώ η Hellenic Train επέλεξε να φέρει το τροχαίο υλικό που κλότσησε η Ελβετία, το πέταξε στην κυριολεξία. Το πλήρωσαν και 47 εκατομμύρια ευρώ», σημείωσε.

Advertisement

«Μας παρουσίασαν ένα υλικό του 1993 ως Ασημένια Βέλη», τόνισε ο κύριος Κιουτσούκης.

«Το λάθος ήταν 100% του σταθμάρχη, το ανθρώπινο λάθος να μη γυρίσει το κλειδί. Ήταν λύση ανάγκης, γιατί υπάρχει έλλειψη προσωπικού».

Advertisement

Η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέχεια σχολίασε τις έκτακτες προσλήψεις που έγιναν στην Hellenic Train και ο κύριος Κιουτσούκης απάντησε: «Μη με παρερμηνεύετε. Βιάζεστε να μιλήσετε! Έλεος δηλαδή! Δεν ακούτε και θέλετε να μιλάτε».

Η παρουσιάστρια του ζήτησε να χαμηλώσει τους τόνους και να τοποθετηθεί εκ νέου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement