Ο έρωτας του Χάρη Βαρθακούρη με θαυμάστριά του!

Ετσι την “πάτησε” ο Χάρης Βαρθακούρης με την θαυμάστριά του!

Advertisement

Ξέρουμε όλοι ότι οι celebrities δέχονται βομβαρδισμό φλερτ από τις θαυμάστριές τους στα  social media !Κι ο Χάρης Βαρθακούρης δεν αποτελεί εξαίρεση .Ως ενεργός παίκτης των social media και ειδικά του Instagram, κρατά επαφή με τους fans του, και μοιράζεται μαζί τους τα νέα από την καθημερινότητά του, τα επαγγελματικά του αλλά και τα προσωπικά του.

Στην τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πώς ένα like από θαυμάστριά του έγινε η αφορμή να είναι τώρα παντρεμένος μαζί της και να έχουν αποκτήσει και 2 κόρες! Καλά καταλάβατε!

Advertisement

Η θαυμάστριά του ήταν η Αντελίνα Βαρθακούρη – πού τότε λεγόταν Αντελίνα Τελώνη. Συγκεκριμένα ο Χάρης έγραψε κάτω από αυτή τη φωτογραφία:

Photo from Instagram @harryvarthakouris

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !! Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των…likers (!!). Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like… Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ λίγο πιο’ κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία… Όλα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Advertisement

Κορίτσια για να σκεφτόμαστε πιο προσεχτικά σε ποιον celebrity δίνουμε τα Like μας! Ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξει αυτή η αλληλεπίδραση – μπορεί και στα σκαλιά της εκκλησίας!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement