Όταν η Αλίκη με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε πως είναι δυστυχισμένη – ΒΙΝΤΕΟ

Μία ακόμη ξεχωριστή συνέντευξη παραχώρησε ο Μάκης Δελαπόρτας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Νίκο Γεωργιάδη. Ο ηθοποιός που έχει δημιουργήσει τις βιογραφίες σημαντικών προσώπων του ελληνικού κινηματογράφου, μοιράστηκε μεταξύ άλλων μία ακόμη ιστορία που έχει να θυμάται από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Το Ρετιρέ, που ήταν μια πολύ γλυκιά περίοδος της ζωής μου, ήταν ταυτισμένο με την πιο άσχημη περίοδο της ζωής μου. Όταν ξεκίνησα τα γυρίσματα, 2-3 μήνες μετά, πέθανε ο πατέρας μου ξαφνικά, την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο πατέρας μου με έδιωξε από το σπίτι επειδή έγινα ηθοποιός. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε στον πατέρα μου για να με αφήσει να παίξω στο θέατρο.

Advertisement

Η Τζένη Καρέζη έφυγε με μια πληγή μέσα της επειδή δεν της μιλούσε ο πατέρας της. Δεν της ξαναμίλησε ποτέ όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Όταν ήσουν φίλος της Βουγιουκλάκη, δεν γινόταν να είσαι φίλος και με τους άλλους. Και αυτό το εννοώ και για τον Παπαμιχαήλ. Με τον Παπαμιχαήλ δεθήκαμε όταν η Αλίκη έφυγε από τη ζωή. Η τελευταία φορά που τους έφερα εγώ σε μια επαφή ήταν ένας δίσκος που είχα επιμεληθεί τότε, το “Αλίκη μου, Δημήτρη μου”. Όταν πήγα σπίτι και βρήκα τον Παπαμιχαήλ και του είπα ότι θέλω να κάνουμε ένα δίσκο με τα ντουέτα σας και ότι ο τίτλος θα είναι “Αλίκη μου, Δημήτρη μου”, μου είπε “να, γι’ ακόμα μία φορά τη φίλη σου βάζεις μπροστά, εγώ δεύτερος”. Η δεύτερη γυναίκα του Παπαμιχαήλ έγινε φίλη με την Αλίκη και αυτό τον εκνεύριζε.

Για την Αλίκη:

Advertisement

Ένα βράδυ η Αλίκη είχε βάλει τα κλάματα μπροστά μου και είχε πει ότι είναι δυστυχισμένη, της είπα ότι δεν γίνεται να το λέει αυτό, όλη η Ελλάδα την αγαπάει, τη λατρεύει. Και μου είπε ότι “η Ελλάδα είναι έξω από αυτό το δωμάτιο, εδώ μέσα εγώ είμαι μόνη μου”. Ήταν εξαρτημένη από τις σχέσεις, δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς σχέση», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement