Άγριες Μέλισσες – Spoiler: H οργή του Δούκα μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη

Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν δυναμικά στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 και η συνέχεια είναι άκρως ανατρεπτική. Τα πιο μεγάλα μυστικά βγαίνουν στο φως και η αλήθεια πονάει τους ήρωες και σε ορισμένες περιπτώσεις θα προκαλέσει την οργή τους.

Advertisement

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ο Τάκης εκβιάζει τη Δρόσω με δύο μυστικά: την Τρούμπα και τον μικρό Σέργιο, ενώ ο Νικηφόρος θα μάθει με κάποιο τρόπο ότι ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα για να της πάρει λεφτά.

Στο spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» μαθαίνουμε ότι ο Τάκης θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στην οικογένεια των Σεβαστών και στη Δρόσω. Ο Τάκης θα μείνει λίγο, αλλά θα κάνει τη ζημιά του! Θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά της Δρόσως και το γεγονός ότι εργαζόταν στην Τρούμπα και το γεγονός ότι ο μικρός Σέργιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι δικό της παιδί.

Advertisement

Όταν το μάθει ο Δούκας θα γίνει «σεισμός» στο σπίτι των Σεβαστών. Η Ασημίνα καταρρέει και αποφασίζει να εξαφανιστεί από το Διαφάνι παίρνοντας μαζί της τον μικρό Σέργιο. Ο Μπάμπης βοηθά την Ασημίνα να το σκάσει με το παιδί και να κρυφτεί σε μια αγροικία της Θεσσαλίας, ενώ ο Νικηφόρος παθαίνει σοκ. Την εντοπίζει πρώτη η Ελένη, αλλά δεν καταφέρνει αρχικά να την πείσει να γυρίσει στο χωριό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement