Το προξενιό της Ιουλίας – Χριστίνα Μαθιουλάκη “Θαυμάζω τη Βαγγελίτσα” 

Το προξενιό της Ιουλίας – Η Βαγγελίτσα είναι η μικρή κόρη του Κωστή Στασινόπουλου και έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από την αδελφή της Φιλιώ. Για αυτό το λόγο δεν τα πάνε καλά. Αγαπά την ελευθερία της, είναι ατίθαση και τρελαίνει τη μητέρα της με όσα κάνει.

Advertisement

«Η Βαγγελίτσα είναι ένα κορίτσι χαρούμενο και έξω καρδιά» λέει η Χριστίνα Μαθιουλάκη για το ρόλο που υποδύεται. «Κυνηγάει τα δικά της θέλω, και όχι αυτά που ορίζει η κοινωνία για αυτήν. Έχει όνειρα για το μέλλον της, να σπουδάσει και να δουλέψει, κάτι το οποίο τη διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της. Τολμάει να κυνηγήσει αυτό που θέλει χωρίς φόβους και φραγμούς και χωρίς ταυτόχρονα να χάνει την αθωότητα και την αυθεντικότητα της».

Θαυμάζει, όπως λέει, τη Βαγγελίτσα γιατί «με έναν τρόπο είναι όσα προσπαθούσα και εγώ να είμαι στην ηλικία της. Μέσα στην παιδικότητά της βγάζει έναν αξιοθαύμαστο δυναμισμό. Δεν φοβάται τη διαφορετικότητα, επιλέγει την ειλικρίνεια και διεκδικεί οτιδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να καταφέρει».

Advertisement

Πιστεύει ότι η σειρά θα αφήσει το στίγμα της γιατί είναι μια δουλειά φτιαγμένη με πολλή αγάπη και μεράκι από όλους τους συντελεστές και θα ήθελε «να δείξει στον θεατή πως μέσα σε ένα τοπίο καθωσπρεπισμού η κάθε γυναίκα, με τον δικό της τρόπο, καταφέρνει οτιδήποτε η κοινωνία τής λέει ότι δεν μπορεί. Και είναι πολύ σημαντικό και οι γυναίκες του σήμερα να ξέρουμε ότι μπορεί οι εποχές να είναι διαφορετικές αλλά ακόμα και σήμερα έχουμε πολλά για τα οποία πρέπει να παλέψουμε».

«Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha σε σενάριο Νίκου Απειρανθίτη, σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού και παραγωγή Διονύση Παναγιωτάκη – Primaviosione.

Advertisement

Το σενάριο της σειράς είναι εμπνευσμένo από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη, εκδόσεις Ψυχογιός.

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού. Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement