Ήλιος: Θρήνος για τη Λήδα ο Νικήτας νεκρός

Διαβάστε το TV ρεπορτάζ της αγαπημένης σειράς των τηλεθεατών του ΑΝΤ1 «Ήλιος» από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί.

Advertisement

Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΝΕΚΡΟΣ

Όσο και να προσπαθεί ο Δήμος να προσεγγίσει τη Λήδα, μια απρόσμενη συνάντησή της με τον Νικήτα θα τα γκρεμίσει όλα αφού δεν έχει πάψει να έχει αισθήματα για εκείνον.

Advertisement

Η Αθηνά έχει ζητήσει από τον Νικήτα να τη βοηθήσει στην εξάρθρωση της σπείρας αρχαιοκάπηλων με αντάλλαγμα την ελευθερία του κι εκείνος έχει βάλει ήδη το σχέδιο σε εφαρμογή συνεργαζόμενος με την αστυνομία. Γι’ αυτό και δραπετεύει από τη φυλακή, αλλά αυτή τη φορά με τη βοήθεια των αρχών. Στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει να καταφέρει να πλησιάσει ξανά τη Λήδα. Πιστεύει ότι οι δυο τους δεν έχουν τελειώσει. Και δεν θα αργήσει να διαπιστώσει ότι πράγματι δεν κάνει λάθος όταν θα τη συναντήσει απρόσμενα. «Ήξερα ότι θα σε ξαναδώ και το ευχόμουν. Σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου», της ομολογεί. «Κι εγώ σε σκεφτόμουν και σε νοιαζόμουν», του απαντάει εκείνη. Μετά από αυτή τη συνάντηση, πλέον τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για τη Λήδα που θα ανατρέψει όλα τα σχέδιά της με τον Δήμο, ο οποίος της είχε προτείνει να πάνε μαζί μια εκδρομή. Οι προτεραιότητές της αλλάζουν ριζικά και κυρίως βάζουν ξανά τον Δήμο στο περιθώριο. Εν τω μεταξύ, η Αθηνά παρακολουθεί στενά όλες τις κινήσεις του Νικήτα μέχρι να καταφέρει να εισχωρήσει στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement