«Σασμός»: Μία δήλωση του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σταματάκηδων

Μία δήλωση του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σταματάκηδων. Μην χάσετε απόψε, Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στον Σασμό.

Advertisement

Επεισόδιο 91

Ο Αστέρης περνά την πρώτη του νύχτα στην φυλακή. Η Άσπα γνωρίζει για ακόμη μια φορά τη βίαιη πλευρά του Κώστα. Με την Αργυρώ πηγαίνει στο γραφείο του Αντώνη, προκειμένου να κάνει καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της από τον Κώστα. Θα τον καταγγείλει αυτή τη φορά στις Αρχές; Ο Άγγελος προβαίνει σε μία δήλωση ενώπιον του συμβολαιογράφου, που πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σταματάκηδων, και αλλάζει τα δεδομένα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Καλλιόπη με την Στέλλα και τον Άγγελο συναντιούνται  στον συμβολαιογράφο προκειμένου να προχωρήσουν τις διαδικασίες με το κτήμα που παραχωρεί η Καλλιόπη στον Άγγελο. Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του συμβολαίου ο Άγγελος διακόπτει την διαδικασία και ζητάει να γίνει διόρθωση στο όνομά του, ενώ παράλληλα ανακοινώνει την απόφασή του να διεκδικήσει όλη την περιουσία που δικαιούται.

Advertisement

Θοδώρα και Γιώργης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, Η Καλλιόπη εξακολουθεί να ψάχνει ποιο είναι το άτομο που την πρόδωσε, οι υποψίες της, ωστόσο, είναι αβάσταχτες, ακόμη και για αυτή την ίδια…

Δείτε το sneak preview εδώ (1):

Advertisement

Δείτε το sneak preview εδώ (2): 

Δείτε το sneak preview εδώ (3): 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement