Χάρις Αλεξίου: «Είπαμε στον γιο μου ότι είναι υιοθετημένος από όταν άρχισε να λέει τις πρώτες του λέξεις»

Στην ελληνική Vogue παραχώρησε συνέντευξη η Χάρις Αλεξίου και ο γιος της, Μάνος Θεοφίλου. Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, και ο γιος της μίλησαν για το θέμα της υιοθεσίας.

Advertisement

«Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Κι γι’ αυτό το παιδί θεωρώ ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε το φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου», είπε η Χάρις Αλεξίου.

Ο Μάνος Θεοφίλου ανέφερε: «Θεωρώ ότι για μένα ήταν σαν να μου έκατσε το τζόκερ, κατά κάποιον τρόπο. Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;».

Advertisement

Η Χάρις Αλεξίου είπε επίσης: «Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά και ταμπού που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά δεν γνωρίζουν, και αυτό τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια».

Η Χάρις Αλεξίου τόνισε επίσης πως στον Μάνο Θεοφίλου είπαν ότι είναι υιοθετημένος από όταν άρχισε να λέει τις πρώτες του λέξεις.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement