Δανάη Μπάρκα: Το εξοργιστικό μήνυμα που έλαβε – «Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο»

Σε ένα ακόμη εξοργιστικό μήνυμα που έλαβε θέλησε να απαντήσει η Δανάη Μπάρκα. To προσβλητικό μήνυμα που πήρε μέσα από τα social media, μοιράστηκε η ίδια με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε κάτω από το μήνυμα να δώσει τη δική της απάντηση.

Advertisement

Το προσβλητικό μήνυμα αναφέρει: «Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τη μητέρα σου. Καλή ηθοποιός και γλυκός άνθρωπος και κυρίως αξιοπρεπέστατη. Κρίμα που δεν της έμοιασες. Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο».

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε σε story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisement

«Φωτεινή, είσαι μια γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι, εγώ θέλω ψυχολόγο, επειδή αγαπάω εμένα… εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα. Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία, γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα», της έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το story της Δανάης Μπάρκα

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement