Δανάη Μπάρκα: «Σήμερα ήταν μια από αυτές τις όχι και τόσο καλές μέρες»

Tους προβληματισμούς της στο Instagram θέλησε να εκφράσει η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του Mega μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Advertisement

Η ίδια έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«όχι και τόσο καλή μέρα

Advertisement

Σήμερα ήταν μια από αυτές τις «όχι και τόσο καλές μέρες».

Απ αυτές που σκέφτεσαι τα πάντα επί 100, που ενώ δουλεύεις όλη μέρα είσαι χαμένος, που σε πιάνουν φόβοι, ανασφάλειες, αναζητήσεις, αναρωτήσεις, υπαρξιακά.. που αντί να χαίρεσαι το κάθε λεπτό και να είσαι ευγνώμων με ό,τι έχεις, σκέφτεσαι τα χειρότερα ή αναλύεις τα αρνητικά αντί των θετικών. Οκ, είναι μέσα στην ζωή κι αυτά και είναι ευπρόσδεκτα.

Advertisement

Όταν λοιπόν εμένα μου συμβαίνει το παραπάνω, συνήθως ρυθμίζω το μυαλό μου να θυμηθεί τι με κάνει χαρούμενη. Ψάχνω φωτογραφίες, παίρνω ανθρώπους που με χαροποιούν τηλέφωνο, γελάω, κλαίω.. κάνω ότι μπορώ για να νιώσω ανάλαφρη και να συνεχίσω.

Η θάλασσα είναι ένας προορισμός που πάντα με βρίσκει χαμογελαστή, χαρούμενη και ξέγνοιαστη.

Αν λοιπόν δεν μπορώ λόγω δουλειάς να πάω, ψάχνω τις φωτογραφίες μου, θυμάμαι ποσό ευτυχισμένη ήμουν την δεδομένη στιγμή, παίρνω μια βαθιά ανάσα, χαμογελάω και προχωράω.. κι ως δια μαγείας, λειτουργεί.

Μην τα φοβόμαστε τα σκοτάδια.. από αυτά γεννιέται το φως.

Ας τα ζούμε, ας τα μοιραζόμαστε με όσους αισθανόμαστε άνετα, κι ας ρίχνουμε κι ένα δάκρυ παραπάνω για την λύτρωση.

Όσο έχουμε ο ένας τον άλλον, όλα θα λύνονται πιο αναίμακτα. Καλό βράδυ υπέροχοι τύποι. Μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά. Μοιρασμένος πόνος, μίσος πόνος. Όλα θα πάνε καλά, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αγαπάμε. Εμάς, τους γύρω μας, την πλάση ολόκληρη.

Τα λέμε το πρωί», έγραψε στο ποστ της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement