Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση και εξωσωματική: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα γεννήσω το παιδί του»

Στην κάμερα του Mega παραχώρησε συνέντευξη η Διονυσία Γεωργιάδου.

Advertisement

Η ίδια μίλησε για τον σύντροφό της Πάνο Νάτση, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας. Η Διονυσία αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν αλλά και στην εξωσωματική που είχαν κάνει.

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου. Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική. Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο» ανέφερε αρχικά η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Advertisement

Όσον αφορά στο αν επιθυμεί να φέρει στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω αν έχω το διακίωμα, γιατί υπογράφεις ένα χαρτί σε περίπτωση θανάτου, στο οποίο δεν θυμάμαι τι υπογράψαμε και μάλιστα όταν το είδαμε κοροϊδεύαμε. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, το οποίο εξαρχής δεν θα έχει πατέρα και θα φέρει αμεσως ένα πένθος. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω, δεν έχω επιλογή».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement