Δύσκολες ώρες για την Ελευθερία Ρήγου: «Έζησε σαν βασίλισσα στην καρδιά μας»

Βαρύ το πένθος για την Ελευθερία Ρήγου, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια, έφυγε από τη ζωή ένας δικός της άνθρωπος.

Advertisement

Η μητέρα της ηθοποιού άφησε την τελευταία της πνοή πριν μία εβδομάδα, και η ίδια θέλησε να μοιραστεί ορισμένες από τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην ανάρτησή της, η Ελευθερία Ρήγου έγραψε: «Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που η αγαπημένη μου μητέρα έκλεισε τα μάτια της. Δεν υπέφερε και έζησε μια γεμάτη ζωή. Έκανε τρία παιδιά που την υπεραγαπούσαν και έκαναν τα πάντα γι’αυτήν, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μεγάλωσε τα εγγόνια της και είχε τη χαρά να τα βλέπει να είναι ευτυχισμένα κοντά της. Έζησε σαν βασίλισσα στην καρδιά μας και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ όσο ζούμε».

Advertisement

«Αυτό είναι κάτι που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας γιατί ο πόνος μου, αφ’ενός δεν έχει φύγει(κι ούτε πρόκειται) ,έχει βρει όμως παρηγοριά εδώ που βρίσκομαι τώρα, στο Δηπεθέ Σερρών μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους ετοιμάζοντας μια υπέροχη καλοκαιρινή παράσταση.Αυτό θα ήθελε και εκείνη για μένα. Να είμαι ευτυχισμένη σε αυτό που έχω επιλέξει και να μην σταματώ να κυνηγώ τα όνειρά μου. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους. Καλή συνέχεια», συμπλήρωσε.

Δείτε τη δημοσίευση:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement