Ετεοκλής Παύλου: Συγκινεί με την ανάρτησή του για τα γενέθλια της Ελένης Χατζίδου – «Ο τρόπος που σε κοιτάω δεν θα αλλάξει ποτέ»

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ελένη Χατζίδου και το κλίμα ήταν εορταστικό από το πρωί για εκείνη. Τόσο στο πλατό του «Breakfast@Star» όσο και στο σπίτι τα αγαπημένα της πρόσωπα έκαναν την ημέρα της ξεχωριστή. Ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου φρόντισε να της κάνει μία έκπληξη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Advertisement

«Σήμερα η γυναίκα της ζωής μου έχει γενέθλια. Χρόνια πολλά αγάπη μου», της είπε στον αέρα του «Breakfast@Star», φέρνοντάς της μία τούρτα και μία ανθοδέσμη.

Ο ίδιος της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία υπέροχη φωτογραφία τους. Σε αυτή, ποζάρουν στην παραλία, κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια, ενώ η Ελένη Χατζίδου είναι έγκυος στην κόρη τους.

Advertisement

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Όσα χρόνια και αν περάσουν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι ο τρόπος που σε κοιτάω δεν θα αλλάξει ποτέ! Τον Σεβασμό, την περηφάνεια,την γαλήνη, τον έρωτα,την εμπιστοσύνη,τον θαυμασμό και την Αγαπη μου,θα τα βλεπεις πάντοτε στα μάτια μου κάθε φορα που σε κοιτώ… Χρόνια πολλά Ελένη μου! Σε αγαπώ πολυ❤️».

Δείτε την ανάρτηση:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement