Ευγενία Δημητροπούλου και Στέλιος Βλατάκης χόρεψαν ρομαντικά μετά τον γάμο τους – Το τραγούδι που επέλεξαν

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες Κυριακή 27 Αυγούστου η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο ενώ πριν από μερικά χρόνια είχε κάνει και πολιτικό.

Advertisement

Η ηθοποιός και ο νευροχειρουργός αμέσως μετά από την τελετή του γάμου βάφτισαν και την κόρη τους η οποία πριν από λίγες ημέρες έγινε τριών ετών. Μάλιστα η νεοφώτιστη πήρε το όνομα “Ευαγγελία”.

Μετά τον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου με τον Στέλιο Βλατάκη και τη βάφτιση της κόρης τους, ακολούθησε δεξίωση.

Advertisement

Εκεί, οι δυο τους χόρεψαν έναν ρομαντικό χορό. Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης επέλεξαν το τραγούδι “All of me” του John Legend.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Advertisement

Ευγενία Δημητροπούλου – Η εξομολόγηση για την υιοθεσία της κόρης της
«Ήταν ένας ταξίδι που είχε τρομερή αδρεναλίνη, ερχόμασταν αντιμέτωποι με δυσκολίες, αλλά ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε Ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μας η Εύα, την είχαμε ονομάσει από πριν. Ήταν κοινό μας όνειρο πριν γνωριστούμε καν να υιοθετήσουμε ένα παιδί», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου και πρόσθεσε: «Θέλει υπομονή, τα νούμερα στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά για εμάς, όνειρό μας ήταν η Αφρική, ήταν δύσκολη η εποχή που απευθυνθήκαμε.

Χρειάστηκε μόνο ένα ταξίδι για εμάς, η αξιολόγηση διαρκεί αρκετούς μήνες, είναι σαν εγκυμοσύνη. Υπάρχουν ταμπού απέναντι στην υιοθεσία. Έχω επικοινωνήσει με μαμά που μου έλεγε πως σκεφτόταν πώς να κυκλοφορήσει στο χωριό. Τρελάθηκε η καρδιά μου όταν μας είπε η δικηγόρος ότι βρέθηκε η Εύα. Γίνεσαι μάνα αυτόματα. Ο πρώτος καιρός στο σπίτι ήταν ιδιαίτερος, γυρίσαμε με τρομερή κόπωση. Στην αρχή μέχρι να βρω τις ισορροπίες εγώ δυσκολεύτηκα», είχε δηλώσει η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement