Γενέθλια για την Ευγενία Σαμαρά: Η ηλικία της και ο απολογισμός

Ιδιαίτερη ήταν η χτεσινή ημέρα για την Ευγενία Σαμαρά αφού είχε τα γενέθλια της. Η ηθοποιός γιόρτασε τα 35α γενέθλια και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν.

Advertisement

Η ηθοποιός που επιστρέφει σύντομα τηλεοπτικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σασμός» μοιράστηκε μέσω Instagram φωτογραφία με την τούρτα των γενεθλίων της αλλά και κάποιες σκέψεις της.

«Η μέρα μου. Η 35η μόνο δική μου μέρα, όπως μου είπε ένας άνθρωπος που αγαπώ. Έψαχνα να βρω κάτι να πω αλλά λέξεις όπως αλλαγή, ασφάλεια, θλίψη, άνθρωπος, χαρά, πόνος, σύμπαν, εγώ, εσύ, αγάπη, σκοτάδι, φως, ζωή, κάπως μέσα μου, ακούγονται σαν «μια». Ίσως και να είναι μία. Μια μεγάλη χρυσαφένια σφαίρα που κάθε φορά την κοιτάζεις από αλλού, κάτι καινούργιο μαθαίνεις και προχωράς ένα βήμα παραπέρα. Βαθιά ευγνώμων για τα 35 μου μεγάλα βήματα (και λιγότερα να ήταν δεν θα στεναχωριόμουν) προχωρώ με τους πιο υπέροχους ανθρώπους δίπλα μου και μέσα μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές να είμαστε όλοι καλά» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement