Γιώργος Κιμούλης: Έφτασε η ώρα της εκδίκασης των αγωγών κατά Δούκα, Χρυσικού και Ψαρρά

Στην Ευελπίδων βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Κιμούλης προκειμένου να εξηγήσει ενώπιων της δικαιοσύνης τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αγωγές κατά της Ζέτας Δούκα, του Νίκου Ψαρρά, της Δώρας Χρυσικού και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Ο ηθοποιός μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο κατέθεσαν αγωγή ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος ο Γιώργος Κιμούλης θέλησε να κάνει δηλώσεις για πρώτη φορά στις κάμερες σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Advertisement

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη έξω από το δικαστήριο.

«Θα ήθελα τώρα να μιλήσω, αλλά ας μην μπούμε μετά σε συζήτηση. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Θεωρώ ότι το metoo είναι ένα σπουδαίο κίνημα, το οποίο μετράει περίπου 17 χρόνια από τότε που η Αμερικανίδα Μπεργκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει οδηγήσει πάρα πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και στις φυλακές. Παράλληλα, όμως, έχουν εμφανιστεί και κάποια πρόσωπα τα οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα. Είναι στη φύση του ανθρώπου φαίνεται και να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς».

«Αυτά τα πρόσωπα κατά τη γνώμη μου, πέραν του γεγονότος ότι συκοφαντούν και δημιουργούν την ηθική βλάβη προς αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται ακριβώς για να προστατευθεί αυτό το σημαντικό κίνημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κιμούλης στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement