Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη – Δείτε την με φουσκωμένη κοιλιά

Χρειάστηκε να περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μέχρι να κάνει την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Advertisement

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως ήταν φυσικό οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν.

Με δύο φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε στον φακό, μοιράστηκε τα ευχάριστα. Η παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Advertisement

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας».

Δείτε τη δημοσίευση 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement