Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τη μητρότητα: «Είναι τίτλος τιμής και ο σημαντικότερος ρόλος στη ζωή μου»

Στη μητρότητα αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα η Καίτη Γαρμπή σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «InStyle». Η τραγουδίστρια μίλησε για το πόσο άλλαξε η προσωπική της ζωή, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος της.

Advertisement

«Η μητρότητα είναι τίτλος τιμής και ο σημαντικότερος ρόλος στη ζωή μου. Είναι δύσκολο σήμερα για μια γυναίκα να είναι και μητέρα και καριερίστα. Είμαι τυχερή, γιατί ξέρω πως είμαι μια από τις λίγες τραγουδίστριες που συνδυάζουν μια πολύ ικανοποιητική επαγγελματική κι ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Μέσα στα 35 χρόνια που κάνω καριέρα, κατάφερα να διαφυλάξω την ψυχική μου υγεία για το παιδί μου και παράλληλα έδωσα στη δουλειά μου το καλύτερο που μπορούσα», συμπλήρωσε.

Advertisement

Αναφορικά με τον γιο της, δήλωσε: «Τον Δημήτρη τον έχω από πέρσι μαζί μου στις καλοκαιρινές μου συναυλίες. Βέβαια συγκινούμαι που μοιράζομαι μαζί του την ίδια πίστα και τον καμαρώνω, γιατί εμφάνιση σε εμφάνιση έχει τρομερή εξέλιξη και κάθε φορά κερδίζει όλο και μεγαλύτερη μερίδα από το κοινό που έρχεται να μας δει.

Είναι ένας καλλιτέχνης με τρομερό ταλέντο και με αυτό κατάφερε και πέρασε τις “Συμπληγάδες” ή κατά κόσμον Διονύση Σχοινά. Η συμβουλή του πατέρα του είναι “ό,τι κάνεις να το κάνεις τέλεια”. Η δική μου είναι “να είσαι ο εαυτός σου και θα σε λατρέψουν”», πρόσθεσε κλείνοντας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement