Ιάκωβος Γκόγκουα: Γιόρτασε τα γενέθλιά του έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους φίλους του!

Ήταν μία βραδιά γεμάτη αγάπη και υπέροχα συναισθήματα. Ο γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα γιόρτασε τα γενέθλια του στο μπαρ «Kuko’s», έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους ανθρώπους της ζωής του. Ο γιατρός, που ξεκίνησε τη φωτεινή πορεία του στο χώρο της showbiz, ως τραγουδιστής, εγκαταλείποντας λίγα χρόνια αργότερα την καλλιτεχνική διαδρομή του και ασχολούμενος αποκλειστικά με την ιατρική, επεφύλαξε μία ακόμη έκπληξη σε όσους παρευρέθηκαν δίπλα του την ημέρα των γενεθλίων του, αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Αθηναίων.

Advertisement

Πολλοί αγαπημένοι φίλοι του έδωσαν το «παρών» στη ζεστή βραδιά του Ιάκωβου Γκόγκουα. Ανάμεσα τους οι παρουσιάστριες Αθηνά Καμπάκογλου και Ζωή Κρονάκη, η τελευταία με το σύζυγό της και δημοτικό σύμβουλο του δήμου Ηλιούπολης Τάσο Παναγιώταρη, οι πολιτικοί Γιώργος Δημόπουλος και Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, οι δημοσιογράφοι Τζώρτζια Συρίχα, Μαρία Κολλιάτσα, Γιώργος Σκρομπόλας, Μαρία Ρουμελιώτου, Μαίρη Αργυριάδου, Σοφία Διγενή, Μαρία Μπακοπούλου, Δημήτρης Σαρρής, Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου, Νίκος Κοσμόπουλος και Ελευθερία Κοσμοπούλου, ο σχεδιαστής μόδας Πάρης Βαλταδώρος, οι τραγουδιστές Άκης Δείξιμος και Χρήστος Βάμος η ιδιοκτήτρια του eye jewels και μοντέλο Ραφαηλία Φερμάνη, τα μοντέλα Μίνα Αρναούτη, Χριστίνα Παπαδέλη, Κατερίνα Κικίλια και Κωνσταντίνα Ταφ, οι Γεωργία Λιανέρη, Σέβη Δημοπούλου, Tata και Callia και, φυσικά, ο γιατρός και συνεργάτης του Ιάκωβου Γκόγκουα, Χρήστος Μεγαπάνος.

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα δεν έκρυψε την συγκίνηση και την χαρά του ευχαριστώντας από καρδιάς όλους όσους βρέθηκαν στο πάρτι των γενεθλίων του. Συγκεκριμένα τόνισε  «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τόσο συγκινητική προσέλευση σας την ημέρα του εορτασμού των γενεθλίων μου. Διάλεξα ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας που μου αρέσει να πηγαίνω τον τελευταίο καιρό. Η Αθήνα είναι ένας τόπος που αγαπώ, μία πόλη γεμάτη χρώματα και ωραία ενέργεια. Ασκώ τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες στην καρδιά της πρωτεύουσας επί πολλά χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος μαζί με τον κύριο Μπακογιάννη. Χαίρομαι από καρδιάς για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε αυτή τη νύχτα. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά» Το πάρτι ολοκληρώθηκε στις πρώτες πρωινές ώρες με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement