Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν επιστρέψω στην τηλεόραση θα είμαι μία διαφορετική Ιωάννα»

Στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια που διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της μίλησε για τη νέα της ζωή, για το γάμο της και για τα τηλεοπτικά της σχέδια. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα, θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Advertisement

Πώς νιώθεις; Ήταν κάτι που ήθελες να συμβεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή;

Είμαι σε μία απροσδόκητα όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής μου, στην οποία κάθε μέρα βιώνω και κάτι διαφορετικό, και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι’ αυτό. Είναι κάτι που θέλαμε πολύ, αλλά δεν το είχα προγραμματίσει, δεν το είχα σχεδιάσει ή – πιο σωστά – δεν είχα προβλέψει ότι θα ερχόταν τη δεδομένη στιγμή. Τελικά, όμως, όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Advertisement

Πώς έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Ήμουν συνεχώς στη θάλασσα και έκανα σπορ – όταν το έμαθε ο γιατρός μου μού είπε: τα σταματάς αμέσως! Οπότε, αρχικά υπέθεσα πως η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι βρισκόμουν διαρκώς στον νερό. Έκανα ένα τεστ και διαπίστωσα ότι περιμένουμε μωράκι.

Advertisement

Σου λείπει η δουλειά;

Μου λείπει. Ένα κομμάτι μέσα μου θέλει να στύψει την πέτρα! Ξέρω ότι επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι μια διαφορετική Ιωάννα, μια πιο συνειδητοποιημένη, κατασταλαγμένη και ώριμη Ιωάννα, η οποία δεν είναι μόνη της πια. Επομένως, νιώθω ότι δεν με φοβίζει τίποτα. Έχω απίστευτη δύναμη, την οποία απέκτησα ξαφνικά, με ωραίο τρόπο και αφού προηγήθηκαν καταστάσεις που με δίδαξαν πολλά.

Ο πολιτικός γάμος θα γίνει άμεσα;

Ναι, αλλά δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμη το πότε. Είμαστε χαλαροί, παρότι δεν θα έπρεπε γιατί ο χρόνος δεν είναι χαλαρός, πιέζει!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement