Μαρία Μενούνος: H τρυφερή εξομολόγηση για τη γέννησή του παιδιού της – «Άρχισα να ουρλιάζω, βγήκε από το δωμάτιο και…»

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Μενούνος αφού πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η παρουσιάστρια απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και μάλιστα πόζαρε μαζί του στο εξώφυλλο του περιοδικού US Weekly.

Advertisement

Η ίδια μίλησε για το πως υποδέχθηκε στον κόσμο το μικρό της αγγελούδι και αναφέρθηκε σε όλες τις στιγμές αγωνίας:

«Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχνα όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία».

Advertisement

«Της είπα πως «ο άντρας μου λέει συνέχεια ότι είμαι ανυπόμονη, αδημονώντας να γεννηθεί το μωρό γρήγορα. Δεν είναι όμως ότι είμαι ανυπόμονη, είμαι πολύ ενθουσιασμένη να το συναντήσω». Εκείνη βγήκε από το δωμάτιο και οι συσπάσεις της άρχισαν στις 2 το πρωί» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Μενούνος στη νέα της συνέντευξη. «Περπατούσαμε στους διαδρόμους μαζί της, της έκαναν την επισκληρίδιο και επειδή το δωμάτιο μας ήταν δίπλα, πήγα να ξαπλώσω λίγο. Τότε μπήκε ο άντρας της και είπε: Ήρθε η ώρα, ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από κατάλληλη γωνία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Advertisement

«Ξαφνικά η παρένθετη μητέρα έσπρωξε λίγο και είδα το κεφάλι της Αθηνάς. Μου έλεγαν «είσαι έτοιμη να πιάσεις το μωρό;» και εγώ ρωτούσα συνεχώς «τι πρέπει να κάνω;». Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη αλλά ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως θα γλιστρήσει» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Μαρία Μενούνος για την διαδικασία του τοκετού.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement