Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Όσα είχε αποκαλύψει για τον σύζυγό της 22 ημέρες πριν από τον θάνατό της

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας 24/7 βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα της πρόσωπα και ολόκληρη την Ελλάδα. 22 ημέρες πριν έμελλε να παραχωρήσει την τελευταία της συνέντευξη.

Advertisement

Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο”, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά και είχε κάνει μια σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, Βαρδή Βαρδινογιάννη και στη γνωριμία τους.

Θυμάστε την πρώτη σας συνάντηση με τον σύζυγό σας, Βαρδή;

Advertisement

Είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου μαζί με τη στιγμή της γέννησης των παιδιών μου. Γνωριστήκαμε σε ένα συγγενικό σπίτι στον Πειραιά, όταν εγώ ήμουν ακόμα μαθήτρια κι εκείνος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Από εκείνη την πρώτη συνάντηση δεν σταματήσαμε στιγμή να σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλο. Ούτε το γεγονός ότι εγώ έφυγα για την Αμερική για να συνεχίσω τις σπουδές μου μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο ανάμεσά μας. Ήμουν στην Αμερική και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πότε θα έρθει ένα γράμμα από τον Βαρδή. Έχουμε περάσει πολλά στην κοινή μας ζωή. Αγώνες και αγωνίες, χαρές και λύπες, αλλά πάντα μαζί.

Πόσο υποστηρικτικός είναι ο σύζυγός σας;

Advertisement

Ο Βαρδής ήταν και παραμένει το στήριγμά μου. Είναι ο άνθρωπός μου και έχω την ευλογία να μοιράζομαι μαζί του λύπες και χαρές. Υπήρξε πάντα όχι μόνο απόλυτα υποστηρικτικός αλλά η πηγή της δύναμής μου και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί.

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement