Μαριάντα Πιερίδη: «Το παιδί έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να χωρίσω…»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Μαριάντα Πιερίδη με αφορμή την παρθενική της εμφάνιση στο κομμάτι της παρουσίασης. Η τραγουδίστρια μίλησε στον Πάνο Τσουκαρά για το ξεκίνημα της καριέρας της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Advertisement

Όσα ανέφερε:
«Κακόβουλα σχόλια υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, ειδικά σε έναν χώρο όπως η τηλεόραση. Στο ξεκίνημα της καριέρας μου ως τραγουδίστρια, τα κακά σχόλια έδιναν και έπαιρναν. Ωστόσο, δεν με πτόησαν ποτέ», δηλώνει η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μετά από 24 χρόνια είμαι και πάλι εδώ, για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Δεν θα δώσω βάση σε κακοπροαίρετα σχόλια, γιατί πάντοτε προέρχονται από πικραμένους από τη ζωή ή αργόσχολους ανθρώπους», σχολιάζει η τραγουδίστρια.

Advertisement

«Το παιδί έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να χωρίσω. Μπορεί όλα να μου το έδειχναν πριν αλλά το αμελούσα. Το «έλα μωρέ, δεν βαριέσαι» κόβεται μαχαίρι, όταν γεννιέται το παιδί κι εσύ πρέπει να το κάνεις ευτυχισμένο», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μόνο με ειλικρίνεια του μίλησα για τον επόμενο σύντροφο που βρέθηκε στο πλάι μου. Εξάλλου, αν πεις κάποιο ψέμα στο παιδί, θα το καταλάβει. Αν θες το παιδί σου να είναι ειλικρινές απέναντί σου, πρέπει να είσαι κι εσύ μαζί του», καταλήγει η τραγουδίστρια.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement