Νάσος Παπαργυρόπουλος: Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στην Μήλο

Δύο δάχτυλα έσπασε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και έπαθε εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε πόδια και χέρια, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στην Μήλο.

Advertisement

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κοινοποίησε στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας της Μήλου και στη λεζάντα ευχαρίστησε αυτούς που τον βοήθησαν και ήταν δίπλα του στις δύσκολες στιγμές.

«Και κάπως έτσι άδοξα τελειώνει στη μέση το ταξίδι στο Αιγαίο, με δυο σπασμένα δάχτυλα, εγκαύματα 2ου βαθμού στα χέρια και πόδια και διάφορα άλλα, από πέσιμο μηχανής, θα μπορούσε όμως να είναι πολύ χειρότερα. Έχω την ψυχική ανάγκη να ευχαριστήσω το προσωπικό του Κέντρου Υγείας της Μήλου που τόσο πολύ με πρόσεξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, που μου έκλεισαν τις πληγές, που με κράτησαν μια μέρα μέσα, που κινητοποιήθηκαν να μου φέρουν ακόμα και τη μηχανή μου από το σημείο που έπεσα.

Advertisement

Ευχαριστώ τους ντόπιους που με μάζεψαν απ´ το δρόμο, μου έδωσαν νερό τότε που το χρειαζόμουν περισσότερο και που με πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να σκεφτούν αν θα τους λερώσω το αμάξι ή αν θα καθυστερήσουν στη δουλειά τους. Ευχαριστώ τον άνθρωπο που δεν έφυγε από δίπλα μου μέχρι να σιγουρευτεί ότι εγώ (μαζί με όλα μου τα πράγματα) είμαι υγιής και μέσα στη θέση του οχήματος που θα με πάει σπίτι. Αν και ήμουν μόνος ξαφνικά ήρθε μια μεγάλη οικογένεια δίπλα μου. Κάπου κάπου η πίστη στην ανθρωπότητα αποκαθίσταται» έγραψε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο Instagram.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement