Νατάσα Μποφίλιου: Η στιγμή που διέκοψε τη συναυλία της λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας – «Δεν μου έχει ξανασυμβεί 20 χρόνια τώρα»

Να ολοκληρώσει αναγκαστικά τη συναυλία της στο Λουτράκι αποφάσισε η Νατάσα Μποφίλιου. Η τραγουδίστρια έκανε γνωστό από την αρχή στους θεατές ότι έχει υψηλό πυρετό και πως παρ’ όλα αυτά θα βάλει τα δυνατά της για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Advertisement

Στη συνέχεια ωστόσο δεν άντεξε και έδωσε τη σκυτάλη στον συνεργάτη της, Θέμη Καραμουρατίδη, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Λίγο αργότερα η Νατάσσα Μποφίλιου επέστρεψε στη σκηνή για να ανακοινώσει τη διακοπή της συναυλίας.

«Αγαπημένοι μου, επειδή σας αγαπάω πολύ και τιμώ πάρα πολύ την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας δίνετε να μπαίνουμε στις ζωές σας και τις καρδιές σας, δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε», ανέφερε με απόλυτη ειλικρίνεια η τραγουδίστρια.

Advertisement

«Έχετε επενδύσει τον χρόνο σας και εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να σας πούμε πως με το ίδιο εισιτήριο μέχρι το τέλος της σεζόν θα επαναλάβουμε τη συναυλία. Σας ζητώ χίλια συγνώμη αλλά θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σας. Θα τα πούμε την επόμενη φορά και θα είναι αυτό που πρέπει να είναι. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», είπε κλείνοντας η Νατάσα Μποφίλιου αποχωρώντας από τη σκηνή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement