Νίκος Σεργιανόπουλος – Συγκλονίζει η σεναριογράφος του τελευταίου του σίριαλ: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου»

Συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα παραχώρησε η Άντα Γκουρμπαλή. Η σεναριογράφος των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών μίλησε με αφορμή τη σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας» που προβάλλεται στο OPEN.

Advertisement

Η ίδια αναφέρθηκε και στο πάγωμα της παραγωγής τηλεοπτικών σειρών στην Ελλάδα και την στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του Νίκου Σεγριανόπουλου.

Περάσατε δύσκολα την προηγούμενη δεκαετία, που ουσιαστικά σταμάτησε η παραγωγή των τηλεοπτικών σειρών στην Ελλάδα;

Advertisement

Για όλους ήταν ένα σοκ. Ξαφνικά πάγωσαν τα πάντα. Οπότε, πέρα από το βιοποριστικό κομμάτι, σταματήσαμε βία να κάνουμε τη δουλειά που τόσο αγαπούσαμε. Το μεγαλύτερο σοκ για μένα βέβαια ήταν νωρίτερα. Είχα γράψει το σενάριο του σίριαλ «Εξαφάνιση», που ήταν και το τελευταίο στο οποίο έπαιξε ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Τον σκότωσαν πριν ολοκληρωθεί η σειρά.

Πως αισθανθήκατε τότε;

Advertisement

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν μπορώ να σ’ το περιγράψω. Ήταν σοκαριστικό. Θυμάμαι πως ξύπνησα εκείνο το πρωινό και, ανοίγοντας τον υπολογιστή για να γράψω ένα από τα επεισόδια της σειράς – γιατί δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί -, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δολοφονήθηκε ο Νίκος.

Τι άνθρωπος ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος;

Ήταν γλυκύτατος, σαν παιδί. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό που έδειξε για τον ρόλο του. Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω περισσότερο. Ήταν ένας πολύ ζεστός άνθρωπος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement