Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η ανάρτηση της φιναλίστ του MasterChef για το ροζ βίντεο

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef στο οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε χθες στο Open για το ροζ βίντεο με την ίδια που διέρρευσε στο διαδίκτυο, σημειώνοντας πως το γεγονός αυτό την κατέστρεψε ψυχολογικά. Στη συνέχεια προέβη σε μια μακροσκελή ανάρτηση στα instastories στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Ακούς; Σε εσένα το λέω… σε εσένα που μου στέλνεις μηνύματα και είσαι αισχρός… σε εσένα που βιάζεις τη ψυχή ενός ανθρώπου χωρίς να σκέφτεσαι τι επιπτώσεις θα έχει σε εκείνον. Σε εσένα που δε σέβεσαι τίποτα. Που απλά πληκτρολογείς προσβλητικά μηνύματα…

Υποτιμητικά και σκληρά… σε εσένα μιλάω… και σου λέω να γίνεις άνθρωπος… Καλός άνθρωπος γιατί η κοινωνία που ζούμε τους έχει ανάγκη. Το πρόβλημα δεν είναι ένα βίντεο… Το πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς οι άνθρωποι. Που δεν σκεφτόμαστε πριν πούμε ή γράψουμε κάτι.

Advertisement

Σταματήστε να πληγώνετε τους ανθρώπους… Αγαπήστε τον εαυτό σας… Μη ζείτε με τη λύπη του άλλου. Δώστε στον άνθρωπο δίπλα σας ένα χέρι να σηκωθεί και όχι μια σπρωξιά να πάει στο διάολο. Δε ξέρετε πόσο κακό μπορεί να προκαλέσετε σε μια ψυχή. Και ακούστε με. Δεν αξίζει. Δε σε κάνει μάγκα.

Και σίγουρα δε σε κάνει άντρα. Υπάρχουν και οι άλλοι που απλά σου δίνουν μια αγκαλιά. Για αυτούς αξίζει να χαμογελάμε».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement