Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης ανήμερα της γιορτής του: «Είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά»

Στο νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο διάσημος σεφ θέλησε να κάνει μία ανάρτηση σήμερα 20/7 ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Advertisement

Ο ίδιος χρειάστηκε να μπει ξανά στο νοσοκομείο, λίγους μήνες μετά την περιπέτεια με την υγεία του που τον ανάγκασε να παραμείνει στην εντατική.

Ο γνωστός μάγειρας έκανε δύο αναρτήσεις στο Facebook μέσα από το νοσοκομείο, χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο που μεταφέρθηκε εκεί.

Advertisement

Στην πρώτη ανάρτηση δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο της κλινικής που βρίσκεται και στη λεζάντα έγραψε:

«Πάλι νοσοκομείο. Μέσα στο καλοκαίρι. Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν. Θα μείνω αρκετά τουλάχιστον βδομάδα. Αρκεί να βγω κύριος».

Advertisement

Στο νέο του στιγμιότυπο δείχνει τον ορό του. Στην περιγραφή, ο Ηλίας Μαμαλάκης, τόνισε: «Καλησπέρα είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα. Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ θα θα πούμε σε λίγες μέρες».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε νοσηλευτεί στην εντατική τον Νοέμβριο του 2022 , λόγω μιας μόλυνσης από τοξινη που ήρθε σε επαφή με το σώμα του. «Δεν είναι αλήθεια ότι έπαθα τροφική δηλητηρίαση. Έπαθα μία μόλυνση που δεν έχει σχέση με το πεπτικό, ήταν ένα μικρόβιο έξω από το πεπτικό σύστημα, από κάτι ακάθαρτο που ακούμπησα. Ήταν μια τοξίνη που ήρθε σε επαφή με το σώμα, δημιούργησε μία τρομερή αφυδάτωση και μία δυσλειτουργία των νεφρών που σταμάτησαν να λειτουργούν» είχε πει σε μία συνέντευξη που έδωσε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement