Συγκινεί η Μιμή Ντενίση: «Ήμουν πολύ δεμένη με τη μητέρα μου»

Στη σχέση με τη μητέρα της αλλά και την κόρη της, Μαριτίνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση μιλώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Μονακό, καθώς της απονεµήθηκε το βραβείο «Μαρία Κάλλας» για την προσφορά της στην τέχνη. Η ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννησή της Μαρίας Κάλλας και η συγκίνηση της ήταν μεγάλη.

Advertisement

«Το να σε τιµούν συνέχεια, όπως έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, είναι πάντα πολύ συγκινητικό και είµαι υπερήφανη για αυτό. Αυτήν τη φορά ήταν ακόµα πιο συγκινητικό, γιατί αφορούσε τη Μαρία Κάλλας και τα 100 χρόνια από τη γέννησή της», ανέφερε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

H συνάντησή της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο: «Ηταν και εκείνος στη βράβευση, µαζί µε τη σύζυγό του. Ηταν συµπαθέστατοι. Ηµασταν µαζί και µε τη Νάνα Μούσχουρη, που έχουµε µεγάλη αγάπη µεταξύ µας, και εκείνη τιµήθηκε για την προσφορά της στο τραγούδι. Ο Αλβέρτος και η Σαρλίν µού είπαν ότι αγαπούν πάρα πολύ την Ελλάδα».

Advertisement

Όσον αφορά την επιτυχημένη ταινία «Σµύρνη µου αγαπηµένη», η οποία θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix, η Μίμη Ντενίση δήλωσε:

«Για µένα είναι πάρα πολύ σπουδαίο το ότι η “Σµύρνη µου αγαπηµένη” έχει παίξει σε πάρα πολλές χώρες µε τεράστια επιτυχία και ο κόσµος σηκώνεται από το σπίτι του να πάει σινεµά. Για µένα ήταν φοβερά συγκινητικό το γεγονός ότι στο γκαλά για τα βραβεία ήρθε µια κυρία και µου είπε: «Είδα την ταινία στην Αυστραλία και µε λένε και Λευκοθέα, όπως λένε την κόρη σας στο έργο». Οπου πάω συναντάω κόσµο που το έχει δει σε µια άλλη χώρα. Αυτό είναι κάτι που δεν το έχουµε συνηθίσει. Να βρίσκοµαι στο Μόντε Κάρλο και να το έχει δει µια κυρία στην Αυστραλία, να µου γράφει κάποιος από την Τυνησία, ο άλλος να το έχει δει στο Οχάιο στην Αµερική. Για µένα είναι πάρα πολύ σπουδαίο το ότι η ταινία βγήκε στις αίθουσες σε όλο τον κόσµο και κάνει αυτή την επιτυχία».

Advertisement

Τέλος, σχετικά με τη Γιορτή της Μητέρας, που ήταν την περασμένη Κυριακή, η Μιμή Ντενίση είπε: «Είναι µια µέρα για µένα που µου δηµιουργεί µεγάλη ευσυγκινησία, γιατί ήµουν πολύ δεµένη µε τη µητέρα µου. Μου λείπει πάρα πολύ η µητέρα µου, η οποία ήταν µια υπέροχη γυναίκα και ό,τι είµαι της το οφείλω. Με “έσπρωξε” σε πάρα πολλά πράγµατα. ∆εν ξέρω αν θα καταφέρω να γίνω τόσο καλή µητέρα όσο εκείνη, να είµαι και εγώ για τη Μαριτίνα ιδέα και έµπνευση».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement