Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη: «Έπεσα κάτω, χτύπησα, δεν μπορώ να μιλήσω»

Στο περιοδικό Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Νόρα Βαλσάμη. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την πορεία της, για τη ζωή της σήμερα αλλά και για την απώλεια του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου.

Advertisement

«Tον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν υπάρχει για μένα απώλεια. Ήταν ένας γλύκας, ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος», δηλώνει η Νόρα Βαλσάμη, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς δεν άντεξε ούτε να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

«Περνάω ήσυχα. Έπεσα κάτω πριν από λίγες ημέρες και χτύπησα τη μέση μου. Είμαι ξαπλωμένη. Δεν μπορώ να μιλήσω», αποκαλύπτει η ίδια για την υγεία της, ενώ ξεκαθαρίζει πως η τηλεόραση για εκείνην ανήκει πια στο παρελθόν και είναι κάτι που δεν την απασχολεί. «Δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Φτιάχνω κρέμες», τονίζει.

Advertisement

Για τη γνωριμία της με τον Ερρίκο Ανδρέου είχε πει:

«Γνωριστήκαμε από τον Φίνο, όταν σκηνοθέτησε με άλλο όνομα τα “Δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι”. Δεν του άρεσε το σενάριο και τότε έκανε το “Εκείνος κι εκείνη” με την Καρέζη. Αυτός κι αν ήτανε κουλτουριάρης! Διεύρυνε τις γνώσεις μου για τον κινηματογράφο. Σαν να μορφώθηκα από τον Ερρίκο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Νόρα Βαλσάμη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement