Το ξέσπασμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: «Οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν επαφή μαζί μου λόγω της δημοσιότητας – Μετά τον θάνατο της μητέρας μου εξαφανίστηκαν»

Σε διάφορα προσωπικά ζητήματα και ιστορίες από το παρελθόν αναφέρεται η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok. Η κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη μίλησε σε ένα από τα τελευταία της post για όλους εκείνους που εξαφανίστηκαν και σταμάτησαν να έχουν επαφή μαζί της, μετά τον θάνατο της μητέρας της. Ακόμα, τόνισε το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν επαφή μαζί της λόγω της δημοσιότητας της μητέρας της.

Advertisement

Ειδικότερα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλους. Προφανώς έχει συμβεί και σε άλλους. Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι. Όλος ο κόσμος ο οποίος ήταν γύρω από την οικογένεια μου και γύρω από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι, μετά το θάνατο της μητέρας μου εξαφανίστηκαν.

Όλοι, μόνο κανά-δυο έχουν κρατήσει επαφή. Ίσως και λίγοι παραπάνω. Τρομερό ξεκαθάρισμα. Εκεί καταλαβαίνεις τελικά πως τον κόσμο ουσιαστικά δεν τον αφορά καθόλου τι κάνεις, αν είσαι καλά. Δεν τον νοιάζει. Ο κόσμος έχει γίνει πια για την πάρτη του και φάνηκε τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ. Όταν σταμάτησα τα ναρκωτικά και ξέκοψα από αυτές τις παρέες και από το ψεύτικο κοινωνικό περιβάλλον, το έκανα συνειδητά στα 25 μου, έκανα παρέες, υπήρχε κόσμος στο σπίτι. Η μητέρα μου ήταν πολύ κοινωνικό άτομο είχε πάντα κόσμο στη ζωή μας».

Advertisement

«Πάντα ήμουν επιφυλακτική με τον κόσμο που ήταν γύρω από την οικογένειά μου, γιατί ξέρω ότι ήταν λόγω της δημοσιότητας και φάνηκε αυτό, όταν έφυγε η μητέρα μου. Πώς εξαφανίζονται όλοι όμως… και μένουν μόνο αυτοί που πραγματικά νοιαζόντουσαν για την οικογένειά μου, οι οποίοι είναι ελάχιστοι» σημείωσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

@mariaelenilykourezou

FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Ξεκαθάρισμα. Αλλαγή. Εξέλιξη. «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅

♬ Creep Radiohead (Cover) – Ridho P
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement