Το ξέσπασμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Eίχαν γραφτεί ανοησίες και ανυπόστατα πράγματα, ότι πάσχω από ασθένειες»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το κομμάτι της αυτοβελτίωσης αναφέρθηκε στις ανυπόστατες φήμες που έχουν γραφτεί για την ίδια, ενώ απαντά και για το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Advertisement

«Θεωρώ ότι είναι μεγάλη βλακεία να στήνει κανείς την καριέρα του, δίνοντας κομμάτια από την προσωπική του ζωή. Εγώ πάντα πίστευα ότι μπορώ να χτίσω την καριέρα μου πατώντας στα δικά μου πόδια», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Ξέρεις πολύ καλά ότι οι περισσότερες παρουσιάστριες γνωρίζουν ότι θα φωτογραφηθούν ακόμη και στον δρόμο ή σε μια κοσμική έξοδο. Θέλω να πω ότι εκείνες προβάλλουν την προσωπική τους ζωή. Αν δεν θέλεις να το κάνεις, μπορείς εύκολα να την προστατέψεις», τονίζει αμέσως μετά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Advertisement

Όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής σας καριέρας, υπήρξε κάποιο δημοσίευμα που σας ενόχλησε;

«Ναι, είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες και ανυπόστατα πράγματα, ότι πάσχω από κάτι ασθένειες και κάτι τέτοια. Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί που ήταν στο εξωτερικό και με ρωτούσαν τότε: μαμά, μας κρύβεις κάτι; Μια φυλλάδα που έγραφε ό,τι να ‘ναι. Δεν είχε νόημα να ασχοληθώ παραπάνω. Κατά τ’ άλλα, ο Τύπος με έχει σεβαστεί απόλυτα», απαντά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement