Τριαντάφυλλος για Κατσούλη – Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, θα κάνει πρόταση γάμου στην Μαριαλένα»

Στο αν έχει αποκατασταθεί η σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη αναφέρθηκε ο Τριαντάφυλλος μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του OPEN. O ίδιος τόνισε ότι πιστεύει πως σύντομα θα παντρευτούν και θα κάνουν τη δική τους οικογένεια.

Advertisement

«Μου έστειλε ένα φιλαράκι στο Viber ένα βίντεο με τον Σάκη, την Μαριαλένα και την Καρολίνα να χορεύουν και να τραγουδάνε και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Γενικά περνάνε πολύ καλά και είναι σε φάση που τώρα μάλλον θα κάνει πρόταση στην Μαριαλένα και θα γίνει ο γάμος. Έτσι πιστεύω εγώ. Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας.»

Λίγο παρακάτω συνέχισε: «Πρέπει να πω ότι από το 2021, μπήκε μέσα για την Μαριαλένα και τη διεκδίκησε. Ακόμα κι αν δεν έχουμε μιλήσει, να λέμε αλήθειες ότι ο Σάκης την αγαπά κι έχει δείξει τι έχει κάνει για την Μαριαλένα. Τους αγαπώ, δεν το κρύβω και νομίζω ότι με αγαπάνε κι αυτοί, απλά έτυχε τώρα να γίνουν κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σε εμένα και δεν άρεσαν στα παιδιά. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι τους αγαπώ και δεν κρατώ κακίες. Έχουμε περάσει πάρα πολλά με αυτά τα παιδιά»

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement