«1968»: Η κορυφαία ταινία του Τάσου Μπουλμέτη έρχεται στον ΑΝΤ1

Μία ακόμη κορυφαία ταινία θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Παρασκευή στις 22:00 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το “1968” αποτελεί έναν δυνατό συνδυασμό ντοκουμέντου και μυθοπλασίας δια χειρός Τάσου Μπουλμέτη.
Ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ μετατρέπεται σε ένα νοσταλγικό, χιουμοριστικό και γλυκόπικρο ταξίδι στην Ελλάδα (και τον κόσμο) του 1968.

Advertisement

Μέσα σε μία λαμπερή νύχτα, ξετυλίγεται μια ιστορία εθνικής ανάτασης, με επίκεντρο το θρυλικό αγώνα στο Καλλιμάρμαρο που παρακολούθησε ολόκληρη η Ελλάδα από το ραδιόφωνο, και πάνω από 80.000 άνθρωποι από κοντά (“σπάζοντας” το ρεκόρ Γκίνες ως η μεγαλύτερη συνάθροιση σε αγώνα μπάσκετ). Οι συγκινητικές και αστείες ιστορίες της ταινίας συνθέτουν έναν πολύχρωμο μικρόκοσμο, αλλά και τον καμβά μιας συγκλονιστικής εποχής, και μιας ολόκληρης χώρας.

Ηθοποιοί: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Γιώργος Μητσικώστας, Στέλιος Μάινας, Μανώλης Μαυροματάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Γιάννης Βούρος, Ορφέας Αυγουστίδης, Θέμης Πάνου, Ταξιάρχης Χάνος, Αντώνης Αντωνίου, Ερρίκος Λίτσης, Θοδωρής Κατσαφάδος, Γιώργος Σουξές, Αλέξανδρος Αμερικάνoς, Αλέξανδρος Μούκανος, Μαρία Αντουλινάκη, Γιώργος Βουρδαμής

Advertisement

Δείτε το τρέιλερ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement