8 Λέξεις: Κατερίνα σε Μιλτιάδη – «Εσύ σκότωσες τον γιο μου»

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΙ. Η ξαφνική εμφάνιση του Αλκη στη ζωή της οικογένεια Μαρόγλου φέρνει τα πάνω-κάτω. Η συνέχεια σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το ΤV24.

Advertisement

Μόλις επιβεβαιώνεται ότι είναι πραγματικός γιός του Μιλτιάδη, η γαλήνη στο σπίτι τους διαταράσσεται, με την Κατερίνα να μην ανέχεται την ύπαρξή του σαν «αντικαταστάτη» του νεκρού γιου της. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι δεν θα αργήσουν να γίνουν τόσο έντονες που θα τους φτάσουν στα όρια του παραλογισμού!

Η Ιφιγένεια, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Άκη, δεν μπορεί να κρύψει την καλή εντύπωση που της έκανε ο αδελφός της. Την ίδια στιγμή ο Άκης παρατηρεί το αυξημένο ενδιαφέρον της Ηλιάνας για τον Παύλο, εκείνος όμως δείχνει να γοητεύεται από την Ελισάβετ. Στο μεταξύ η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης και παραξενεύεται με όσα ακούει, ενώ ο Παύλος φλερτάρει ανοιχτά με την Ελισάβετ, όταν όμως το μαθαίνει η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη.

Advertisement

Η Μάγδα αποκαλύπτει στον Άκη τη σκηνή με τον Αιμίλιο και την Ελισάβετ και αυτός εξαγριώνεται: «Δεν πρόκειται να τους χαριστώ Αυτό δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι, γιατί, εκτός των άλλων, εκθέτει κι εμένα. Πού ακούστηκε τέτοια συμπεριφορά μέσα στο κανάλι μου! Το έχω πάρει προσωπικά», της διαβεβαιώνει. Την ίδια στιγμή ο Αιμίλιος έχει ξεκαθαρίσει στην Ελισάβετ ότι η δική τους ιστορία έχει τελειώσει και εξακολουθεί να παρακαλάει τη Μάγδα να τον συγχωρήσει. Η Ελισάβετ ωστόσο δεν θέλει να το παραδεχτεί και ο Αιμίλιος για μια ακόμη φορά της τονίζει ότι δεν θέλει να έχουν κοκ πλέον σχέση, ενώ παράλληλα υπερασπίζεται τη στάση της γυναίκας του: «Η Μάγδα είναι η μόνη που δεν φταίει. Έχει δίκιο που με πέταξε έξω και δεν θέλει να με ξαναδεί στα μάτια της, αλλά εγώ την αγαπάω και δεν πρόκειται να παραιτηθώ», της ομολογεί και λίγο αργότερα παρακαλά τη Μάγδα για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, εκείνη όμως επιμένει στο διαζύγιο.

Ο Αιμίλιος πάντως είναι αποφασισμένος να παλέψει για τον γάμο του και εκλιπαρεί τη Μάγδα: «Τι άλλο να κάνω για να καταλάβεις ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα; Μάγδα, δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψω ποτέ το διαζύγιο Ποτέ!» της τονίζει, καλύτερα με τον Αλκή και φαίνεται να συμπαθούν ο ένας τον άλλον, αλλά η Κατερίνα και πάλι δεν έχει την ίδια γνώμη: «Δεν με νοιάζει τι κάνετε και τι λέτε γι’ αυτόν. Εγώ δεν θέλω ούτε να τον ξέρω και φυσικά μην τολμήσει κανείς να μου πει ότι θα μπορεί να πατάει το πόδι του εδώ», του ξεκαθαρίζει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement