8 λέξεις: O Έκτορας μπαίνει στο στόχαστρο της αστυνομίας

Ένα ακόμη διπλό επεισόδιο της σειράς 8 λέξεις θα παρακολουθήσουμε απόψε στον ΣΚΑΙ και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Αλέκος υποκύπτει στις πιέσεις του Άκη, όχι όμως χωρίς ανταλλάγματα. Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει τον πλαστογράφο και ο Έκτορας μπαίνει στο στόχαστρο της αστυνομίας.

Advertisement

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129

Ο Έκτορας εντοπίζει πορνογραφικό υλικό και ναρκωτικά μέσα στο σπίτι του κι αποφασίζει να παίξει ένα παιχνίδι εις βάρος του διακινητή με τις πλάτες της αστυνομίας. Το πρόβλημα με την όραση του Οδυσσέα επανέρχεται κι έτσι αποφασίζει να πάει νωρίτερα στην Αθήνα για να το ψάξει. Ο Φρίξος, η Ιφιγένεια κι ο Σπύρος φτάνουν στην Παλιά Περίθεια κι αρχίζουν να ψάχνουν για τα κοσμήματα, αντ’ αυτού όμως βρίσκουν ένα πουγκί με χρυσές λίρες. Η Ναυσικά επιτρέπει στον Μάρκο να έχει επαφές με την Τζουλιάνα. Η κακή ψυχολογία του Σίμου έχει αρχίσει να επηρεάζει τη σχέση του με τη Σμαράγδα και το ζευγάρι μαλώνει. Ο Άκης κρυφακούει τον Αλέκο και την Ηλιάνα να μαλώνουν κι αποφασίζει να αναλάβει δράση. Του ζητάει να της δώσει διαζύγιο, αλλά ο Αλέκος δεν είναι διατεθειμένος να φύγει με άδεια χέρια.

Advertisement

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130

Ο Άκης προσφέρει στον Αλέκο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να χωρίσει την Ηλιάνα και για να φύγει από τον Όμιλο. Η Έλλη πάει στο γραφείο του εκδοτικού οίκου και επιλέγουν εξώφυλλο για το βιβλίο της. Ο Έκτορας, χωρίς δεύτερη σκέψη, πάει στο τμήμα για να κάνει καταγγελία για τα dvd παιδικής πορνογραφίας και τα ναρκωτικά που «φύτεψαν» στο σπίτι του. Η όραση του Οδυσσέα χειροτερεύει κι αναγκάζεται να το πει στην Ναυσικά, η οποία και του κλείνει ραντεβού σε έναν πολύ καλό γιατρό. Στο μεταξύ, ο Φρίξος με την Ιφιγένεια και τον Σπύρο πάνε πάλι στο ερειπωμένο χωριό και ψάχνουν για τον χαμένο θησαυρό. Η Κατερίνα λέει ψέματα στον Μιλτιάδη ότι πάει για τένις, ενώ πάει πάλι στις φυλακές για να μιλήσει στη Βίκυ. Ο Άκης κάνει επίσημη πρόταση στον Αιμίλιο για να αναλάβει τον Όμιλο. Η αστυνομία πάει στο σπίτι του Έκτορα με ένταλμα έρευνας. Παράλληλα, ο Οδυσσέας μαθαίνει κάτι για τον Στέφανο και οι δυο άντρες παίζουν ξύλο μέσα στη μέση του δρόμου. Ο Αλέκος εκβιάζει τον Δημήτρη και του ζητάει πάρα πολλά λεφτά για να μην μιλήσει για το ένοχο παρελθόν του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement