«8 Λέξεις»: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Αιμίλιο και η Ελισάβετ βρίσκεται σε αδιέξοδο

Σήμερα στις «8 Λέξεις», ο Οδυσσέας και η Έρση πανικοβάλλονται όταν η μία τους κόρη αρρωσταίνει ενώ η Ελισάβετ βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Advertisement

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 169

Ο Έκτορας ενημερώνει τον Μιχαήλ για τις τελευταίες εξελίξεις και οι δυο τους ανησυχούν πάρα πολύ για τη ζωή της Κατερίνας. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης πιάνει τον Σπύρο να έρχεται αργά στο σπίτι και τον ανακρίνει μέχρι να ομολογήσει ότι ήταν με άλλη γυναίκα! Η Ελισάβετ βρίσκεται σε μια πολύ αμήχανη κατάσταση και αναγκάζεται να δειπνίσει μαζί με τη Μάγδα, τον Αιμίλιο και την πεθερά του.

Advertisement

Ο Μιχαήλ ενημερώνει τον Μιλτιάδη για την κατάσταση κι αυτός παίρνει την Κατερίνα και γυρίζουν άρον άρον στην Αθήνα. Ο Νικηφόρος προσπαθεί και πάλι να πείσει την Εύα να κάνουν παιδί, πέφτει όμως ξανά σε «τοίχο». Ο Μάρκος καλεί τον Οδυσσέα σπίτι του και τον παρακαλάει να μιλήσει στον Νικηφόρο για να τα βρούνε επιτέλους μετά από αυτό που έγινε. Ο Βάσιλας δίνει εντολή στον Αντώνη και του λέει ότι η Κατερίνα πρέπει να έχει βγει από τη μέση μέχρι αύριο. Η Έρση πάει έντρομη στον Οδυσσέα και του λέει ότι η μια τους κόρη έχει ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement