«8 Λέξεις»: O Μιλτιάδης ενημερώνει την Κατερίνα για το σχέδιο δολοφονίας σε βάρος της

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στις «8 Λέξεις».

Advertisement

Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να πει στην Κατερίνα πως κινδυνεύει και ότι η εγκληματική οργάνωση έχει αποφασίσει να τη δολοφονήσει άμεσα. Η Κατερίνα τρομάζει και πλέον ξέρει ότι η απόφασή της να πλησιάσει τη Βίκυ στη φυλακή, έχει δυσάρεστες συνέπειες.

Στο μεταξύ, ο αστυνόμος Βρανάς οργανώνει μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, προκειμένου να συλλάβει όσα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μπορεί. Έρση και Οδυσσέας έχουν αναστατωθεί από τον πυρετό που ανέβασε το ένα μωρό και κάνουν ό,τι μπορούν για να προλάβουν τα χειρότερα.

Advertisement

Στο εργαστήριο της Ναυσικάς, πηγαίνει μια γυναίκα και τη ζητάει και η Ναυσικά όταν μαθαίνει το όνομά της, πανικοβάλλεται και ανησυχεί πολύ για το αν η Τζουλιάνα θα εξακολουθήσει να είναι μαζί της και στο μέλλον, ή κάποιος άλλος θα διεκδικήσει την κηδεμονία της.

Τελικά, ο Βρανάς, συντονισμένα και μαζικά, συλλαμβάνει τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με μια επιχείρηση που κόβει την ανάσα. Ο Μιχαήλ κάνει πρόταση γάμου στη Βικτώρια και η απάντησή της θα τον εκπλήξει, αφού δεν είναι αυτή που περίμενε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement