«8 Λέξεις»: Ο Οδυσσέας αναθεωρεί την απόφασή του για την επέμβαση στα μάτια του

Όλα όσα θα δούμε σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στην σειρά 8 Λέξεις του ΣΚΑΙ. Μεταξύ άλλων, η Μάγδα ξεσπά στον Αιμίλιο ενώ ο Οδυσσέας αναθεωρεί την απόφασή του για την επέμβαση στα μάτια του.

Advertisement

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 164

Ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ περνούν άλλη μια νύχτα πάθους, μα εκείνη το αποδίδει σε στιγμή αδυναμίας κι επιμένει στον χωρισμό τους, ενώ ο Αιμίλιος αντιμετωπίζει προβλήματα και στο σπίτι. Οι εντάσεις ανάμεσα στον Σπύρο και την Ιφιγένεια δίνουν και παίρνουν και κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Ο Έκτορας αποφασίζει να έρθει σε επαφή με τον Βρανά και να καταγγείλει τα όσα έχει ανακαλύψει σε σχέση με το κύκλωμα των δολοφόνων. Την ίδια ώρα, ο Αντώνης φαίνεται πως κρύβει ένα ένοχο μυστικό…

Advertisement

Η Βικτώρια ξεκαθαρίζει στον Άκη πως σκοπεύει να πληρώσει τα νόμιμα για τη μόλυνση που προκάλεσε το ναυτικό ατύχημα ενώ εκείνος είναι αντίθετος και θέλει να το κουκουλώσει. Ο Σίμος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να προσεγγίσει τη Σμαράγδα κι αυτή τη φορά την πείθει ότι έχει αλλάξει. Ο Οδυσσέας, επηρεασμένος από την άσχημη ψυχολογία της Έρσης, παίρνει μια γενναία απόφαση και δηλώνει στον Μάρκο πως θα προχωρήσει με την επέμβαση.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement