«8 Λέξεις»: Ο Οδυσσέας κατηγορεί την Έρση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ. Νόνα και Οδυσσέας επιτίθενται άγρια στην Έρση για τον εγωιστικό χαρακτήρα της.

Advertisement

Όλα όσα θα δούμε:

Ο Μιχαήλ κάνει μια συζήτηση στη Βικτώρια και της εξηγεί ότι, παρά την προσωπική τους σχέση, ο ίδιος και το κόμμα του θα σταθούν αμερόληπτοι απέναντι στο γεγονός της οικολογικής καταστροφής που έχει προκαλέσει το πλοίο της. Στο μεταξύ, ο Άκης απαιτεί πλήρη ενημέρωση και με τον συνηθισμένο του τρόπο δείχνει στη Βικτώρια τον τρόπο που ο ίδιος λύνει τα προβλήματά του, προκαλώντας την αμηχανία της. Ο Οδυσσέας κατηγορεί την Έρση πως με τον τρόπο της δεν τον βοηθάει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση που περνάει ο ίδιος.

Advertisement

Την ίδια επίθεση κι ακόμα χειρότερη, κάνει στην Έρση και η Νόνα, που την κατηγορεί ότι φέρεται εγωιστικά. Ο Άκης αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση της συνεργασίας της Σμαράγδας με τον Αντώνη, ενώ η Εύα, ο Νικηφόρος και ο Σίμος βρίσκονται στο Λονδίνο και κανονίζουν τη μεταφορά της σορού της Ρωξάνης στην Ελλάδα. Ο Οδυσσέας κάνει μια ολοκληρωτική στροφή στον τρόπο που αντιμετωπίζει το μεγάλο πρόβλημα με τα μάτια του και ξαφνιάζει την Έρση εξηγώντας της ποιες είναι οι 8 λέξεις που του άλλαξαν τη ζωή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement